Gençay Her Yerde Yoğun İlgiyle Karşılanıyor

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan mahalli seçimler kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Didim Belediye Başkan adayı Hatice Gençay, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Didim Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Gençay, gençlerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve gönüllerde taht kuran zeybek oyunuyla gençleri coşturdu.

Gençlerin Taleplerine Kulak Verdi

Gençlerle yapılan buluşmada, Hatice Gençay, gençlerin istek ve beklentilerini dinleyerek onların sorularına açık bir şekilde cevap verdi. Gençay, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerin düşünceleri bizim için çok değerli. Şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına neler yapabileceğimizi bilmek istiyoruz. Sizden gelen talepler doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi. Gençay Gençlik merkezi halkoyunlarından sorumlu Sinan Çetin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeşil Alan ve Kütüphane Vaadi

Gençlerin talepleri arasında öne çıkan kütüphane ve yeşil alan isteğine duyarsız kalmayan Gençay, "Başkan olduğum takdirde sizlere söz veriyorum. Didim'imizi daha kültürlü ve yeşil bir şehir haline getireceğiz. Güzel bir kütüphane ve daha fazla yeşil alan için çalışmalarımızı hızlandıracağız" sözleriyle gençlere güvence verdi.

Gençay Her Yerde Yoğun İlgiyle Karşılanıyor

Didim'in CHP'li Belediye Başkan adayı Hatice Gençay, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Sosyal, halkçı, ve yaşanabilir bir belediye için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Gençay, "Her şey Didim için. İşimiz, gücümüz, Didim. Sizlerle birlikte daha güzel bir şehir yaratmak için el ele vereceğiz" dedi.

Didim İçin El Ele, Güç Birliği

Hatice Gençay'ın seçim çalışmaları, Didim'in geleceği için el ele verme ve güç birliği oluşturma çabasıyla sürüyor. Gençlerin beklentilerine kulak veren ve şehri daha yaşanabilir kılmak için çaba harcayan Gençay, Didimlilerle buluşmalarına devam ediyor. Seçim gününe kadar sürecek olan çalışmalar, şehir halkının katılımı ve destekleriyle daha da güçlenecek gibi görünüyor.  Haber: Erdal ÖZTÜRK