Didim Halk Plajları Ücretsiz Oldu

21 Mayıs 2024 günü sosyal medya üzerinden yaptığımız "Didim halk plajları ücretsiz olsun" çağrımıza kayıtsız kalmayan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekonomik zorluklarla boğuşan vatandaşlarımızın en azından kısa bir süreliğine de olsa yapacakları tatilde sosyal demokrat belediyeciliğin getirdiği paylaşma kültürü bilinciyle hareket eden Hatice Gençay, Didim gibi turizm cenneti olacak şirin ilçemizin daha çok tanınması ve insanlarımızın daha çok gelmesi amacıyla halk plajlarını ücretsiz yapma kararını aldı.

21 Mayıs'ta yaptığımız çağrıya duyarsız kalmayan Didim'in yeni belediye başkanı Hatice Gençay, hemen harekete geçerek Didim'de bulunan halk plajlarını ücretsiz hale getirdi. Bu paylaşımımızdan sonra bizleri destekleyen çok sayıda vatandaşımızdan telefon aldık ve halkın yanında olduğumuz için birçok teşekkür mesajı iletildi.

Bizler de kamuoyu adına her zaman halkımızın yanında olarak onların sesi olmaya çalıştık. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'a bu örnek kararından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler Hatice Başkan! Haber: Erdal ÖZTÜRK